Şehit Tarkan Karaca Özel Eğitim Anaokulu
ÇAMLICA MAH. YETİM SK. NO 4/A TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR
(0)

VİZYON

Vizyonumuz öğrencilerimizin ihtiyaçları ve gelişim düzeylerini göz önünde bulundurarak çağdaş, bilimsel özel eğitim yaklaşımlarının desteği ile Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde hazırlanmış öğretim programlarının uygulanmasında öncü bir kuruluş olmaktır. Atatürk ilkelerinin özünü benimsemiş, ülkesine faydalı birer vatandaş olma bilincine sahip öğrencileri yetiştirirken sanata, kültürel etkinliklere, bilime, öğretimin bireyselleştirilmesine ve aile katılımına verdiği önemle tanınan bir kurum haline gelmektir.

MİSYON

"Eğer çocuklar bizim öğrettiğimiz yollarla öğrenemezlerse, biz de onların öğrendikleri yollarla öğretiriz." ilkesi ile yola çıktığımız okulumuzda öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz ardı etmeden, sevgiyle yeteneklerini ortaya çıkartarak, özgür, yaşam koşullarına uyum sağlayabilen, sorun çözebilen yurttaşlar haline gelmesini sağlamaktır. Bu yolda öğrencilerimizin umut dolu bakışları ve öğrenme arzuları en kıymetli yol arkadaşlarımızdır.

Tam Gün

Öğrenci servisleri

ÇAMLICA MAH. YETİM SK. NO 4/A TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR

Diğer Hususlar

Şehidimiz Şehit Tarkan KARACA, 01.08.1996 yılında Yasin KARACA ve Nurhan KARACA çiftinin ilk çocuğu olarak Eskişehir´de dünyaya geldi.İzmir Foça Komando Jandarma Uzman eğitimi tamamlayarak,2019 yılında Uzman Çavuş olraka göreve başladı. ilk görev yeri Van Çatak Kayaboğazı Karakoludur. 2020 yılında Karabet geçidine düşen çığ sonrasında kazazade ve yaralıları kurtarmak üzere bölgeye intikal etmiş bu sırada 2.Çığ düşmesi sonucu 05.021.2020 tarihinde şehit olmuştur.